ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στα περίχωρα της πόλης της Θεσσαλονίκης

Η Αγία Τριάδα είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο στα περίχωρα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μόλις 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, και περίπου 35 λεπτά από το κέντρο της πόλης, είναι η ιδανική τοποθεσία από την οποία μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η Αγία Τριάδα διαθέτει έναν όμορφο παραλιακό δρόμο, ιδανικό για μεγάλους περιπάτους ή βόλτες με ποδήλατο, με πολλές γραφικές ταβέρνες και καφετέριες στην προκυμαία και μια μεγάλη, αμμώδη παραλία με καθαρά νερά που είναι πιστοποιημένη με Γαλάζια Σημαία. Ένας ασφαλής και φιλόξενος τόπος, είναι ιδανικός για οικογένειες με παιδιά και για όλους τους επισκέπτες που αναζητούν έναν προορισμό που έχει ζωντάνια αλλά όχι υπερβολικό συνωστισμό.

Για μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία, πάρτε το καραβάκι (που πραγματοποιεί αρκετά δρομολόγια καθημερινά) που συνδέει την Αγία Τριάδα με τις γειτονικές πόλεις των Νέων Επιβατών και της Περαίας και σας μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, με στάσεις στον Λευκό Πύργο και το λιμάνι της πόλης.